Organizează. Conectează-te. Inspiră-te.

Cere o cotație

Descoperă

cele mai versatile săli de evenimente

Tur virtual

Alpin Conference Center pune la dispoziția clienților de evenimente business 41 de săli de evenimente modulare, dotate corespunzător și ușor de aranjat și adaptat oricărui tip de eveniment, de la conferințe, congrese, prezentări, team building-uri la seminarii, expoziții și prezentări de produs.

Multifuncționalitate

La Alpin Conference Center fiecare spațiu de eveniment a fost gândit pentru a fi folosit în diferite formate. În funcție de nevoile specifice ale evenimentului, sala poate fi cu ușurință împărțită în mai multe spații independente; în egală măsură, pentru evenimente de amploare mai mare, cu mai mulți invitați, săli de evenimente mai mici pot fi cumulate într-un spațiu mai mare și mai încăpător.

Fie că vorbim despre conferințe cu 30 de participanți sau chiar cu 700, sala aleasă de tine se va preta cu succes nevoii evenimentului tău

Săli de evenimente, cazare și masă într-un singur loc

Alpin Conference Center deține cea mai mare sală de evenimente din Poiana Brașov și multe alte spații care, împreună, au capacitate de peste 3000 de persoane ce pot participa în evenimente în același timp.

Fluxul logistic este perfect optimizat, centrul de conferințe oferind într-un singur loc toate spațiile și serviciile necesare de cazare, evenimente business și masă. 

Spațiu de prezentare pentru sponsori

Alpin Conference Center deține locul perfect pentru promovarea sponsorilor fiecărui eveniment corporate.  

Foaierul este astfel prevăzut cu un spațiu în care aceștia pot acomoda demo-uri de produse, standuri de prezentare, showcase-uri promoționale și multe altele.

 

Alpin Conference Center oferă

41 spații de evenimente și conferințe

Cere o cotație

Din cele 41 de spații, șapte reprezintă săli de conferință modulare și echipate cu toate dotările necesare unui eveniment reușit. De asemenea, fiecare spațiu din Alpin Conference Center, precum cele de lounge sau restaurant, poate fi transformat cu ușurință într-o sala de eveniment, la cerere.

TRIMITE O CERERE

Alege extra servicii

Ia legătura cu noi!