Ai mereu ceva de explorat!

Indiferent de anotimp, turiștii se pot bucura oricând de activități relaxante, distractive sau sportive, plimbări în adevărate oaze naturale de frumusețe și se pot încărca cu aerul curat montan. Poiana Brașov are cel mare domeniu schiabil din România, cu pârtii de schi moderne, perfecte pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Vara, Poiana Brașov se transformă într-o mare de verdeață și aer proaspăt, cu propriile activități de sezon cald. Alege, in funcție de sezon, dintr-o gamă variată de activități relaxante sau distractive

 

Castelul Bran

Incursiune în trecut
La doar 21 de kilometri de centrul Poiana Brașov, Castelul Bran se bucură de o istorie impresionantă desfășurată de-a lungul a celor 640 de ani de existență. Aici se află costumul popular al Reginei Maria, o coroană regală, parcul regal sau Casa Principesei Elena. Castelul – denumit și castelul lui Dracula – este deschis zilnic si dureaza aproximativ 5 ore pentru a ajunge la el.
Get directions

Peștera Liliecilor

370 de metri de galerii fascinante
Situată la 25 de minute de Poiana Brașov, Peștera Liliecilor adăpostește o colonie de lilieci și urcă până la 950 de metri altitudine. Galeriile care îți taie respirația se desfășoară de-a lungul unui pârau și oferă o priveliște cel puțin spectaculoasă.
Get directions

Centrul istoric Brașov

Istorie și frumusețe
În Brașov – un oraș incărcat de istorie – ai mereu ceva de făcut. Centrul istoric oferă o multitudine de obiective turistice vizitat și este la o distanță de 7 km de centrul stațiunii. În cca 20 de minute ajungi în centrul orașului Brașov, unde te invităm să vizitezi Biserica Neagra, să te plimbi pe străduțele vechi sau să petreci câteva ore de relaxare la una dintre terasele din Piața Sfatului.
Get directions

Cetatea Râșnov

Legendele prind viață
Cetatea Râșnov – o cetate fortificată medievală – este recunoscută pentru poveștile pline de viață care continuă să fie spuse. Se află la 10,4 km de centrul stațiunii, la o distanță e 20 de minute. Aici poți afla totul despre povestea Fântânii, să vezi versete din Coran încrustate în ziduri sau poți pur și simplu să te bucuri de energia unor altor timpuri.
Get directions

Biserica Neagră

Simbol al Brașovului
Aflată la o distanță de 6,8 km de centrul stațiunii, Biserica Neagră este un monument de referință al acestei zone, ce și-a căpătat numele după un incendiu din 1689. Distanța până aici se parcurge în aproximativ 20 de minute.
Get directions

Peștera de Lapte

O excursie minerală
Aflată la distanță de 5 minute (4,6 km) de centrul stațiunii, Peștera de Lapte și-a primit numele datorită mineralelor de culoare albă și consistență lăptoasă ce acoperă o mare parte din suprafața pereților.
Get directions

Rezervația de urși Zărnești

Sanctuarul animalelor salvate
Aflată la 18 km de centrul stațiunii, această rezervație se întinde pe o suprafață de 69 de hectare de padure luxuriantă, pâraie și iazuri. Este cea mai mare rezervație de urși bruni din întreaga lume și prima rezervație de salvare a urși crescuți în captivitate. Ei au fost luați din cuști, grădini zoologice sau circuri și aduși la Zărnești de către o asociație de protecție a animalelor.
Get directions

Sezon rece

 • Schi alpin, cu transport asigurat la partie cu shuttle bus-ul hotelului;
 • Săniuș pe pârtii special amenajate;
 • Plimbare cu sănii trase de cai;
 • Lecții de schi cu instructori specializați, pentru toate nivelele de pregătire.

Sezon cald

 • Drumeții în Masivul Postăvarul
 • Tenis de câmp pe terenuri amenajate
 • Minigolf și handbal
 • Schi pe iarbă
 • Plimbări cu barca și hidrobicicleta pe lac
 • Cursuri de echitație
 • Pescuit de agrement
 • Miniparc de distracții pentru copii
 • Zbor cu parapanta
 • Tiroliană
 • Zorbing

Îmbină cu succes obiectivele tale de business cu momente de relaxare și activități inedite!

Descoperă toate tipurile de activități de care te poți bucura la centrul de evenimente Alpin, în cadrul ofertelor noastre corporate sau de team building.

 

Oferte Alpin

Vezi ofertele

TRIMITE O CERERE

Alege extra servicii

Ia legătura cu noi!