Cazare la cel mai înalt standard

La Alpin Hotel fiecare cameră de pe cele nouă etaje este amenajată cu maxim de atenție la detalii. Poți alege din trei tipuri de camere, inclusiv camerele de tip concept, decorate elegant, cu paturi king size și twin, perfecte pentru a asigura odihna invitaților tăi. 

Bucură-te de facilități de cazare moderne

Hotel Alpin oferă cele mai confortabile și moderne facilități de cazare, menite să asigure confortul fiecărui invitat și să acomodeze până și cele mai specifice nevoi. 

Facilități

  • Vedere la munte
  • TV Plasmă
  • Minibar
  • Cadă & uscător
  • Lemn masiv
Vezi toate facilitățile

Cameră dublă

Et. 1 - 3
Cu un pat generos, elemente decorative chic, cabină de duș și dotările necesare unui invitat modern, camera a fost creată pentru o experiență perfectă de cazare pe durata întregului eveniment corporate.
Deschide galeria

Cameră dublă

Et. 4 - 6
Elegantă și confortabilă, cu un candelabru modern cu inserții lemnoase și o baie cu o cadă încăpătoare, camera oferă o atmosferă relaxantă și intimă, propice pentru un somn binemeritat după o zi de conferințe.
Deschide galeria

Apartament

Et 7 - 9
Acest apartament modern cu o priveliște montană impresionanta este decorat chic, cu elemente vintage rafinate ce creează o atmosferă confortabilă și relaxantă.
Deschide galeria

Apartament Unicat

753
Acest apartament chic în tonuri de gri cald, cu pereți cu inserții de piatră, living luminos și o baie spațioasă este decorat cu mobilier din lemn și elemente îmbrăcate în blană ce vor asigura o experiență de cazare la înălțime.
Deschide galeria

Cameră Unicat 1

303
O cameră modernă, în nuanțe de roz pal și gri cald, dotată cu o baie generoasă, mobilier modern și elemente din lemn, camera va crea fiecărui invitat tot confortul necesar unei experiențe de nota 10.
Deschide galeria

Cameră Unicat 2

pentru persoane cu handicap
Modernă, cu mobilier din lemn masiv, elemente elegante de decor și o baie cu suport pentru persoanele cu handicap, camera va asigura invitaților tăi tot confortul necesar, oferind o atenție deosebită nevoilor lor.
Deschide galeria

Descoperă toate opțiunile noastre de cazare, ce cumulează peste 700 de locuri în trei unități hoteliere.

Cea mai mare capacitate de cazare

Rezervă un loc pentru invitații tăi!

Ia legătura cu noi!