Versatilitate și adaptabilitate

Poiana (Parter și Etaj) din cadrul Alpin Conference Center formează un spațiu generos și extrem de versatil, fiind și cel mai mare spațiu al centrului, aflat la 10 minute distanță de cazare. Poiana este potrivită pentru evenimente mari, precum congrese, simpozioane, expoziții sau cocktail-uri, oferind dispuneri diferite la etaj și parter.

Dotări complete și echipamente moderne

Dispuse pe două paliere, cele două spații sunt flexibile și au o structură de set-up ușor de configurat în funcție de tipul de eveniment susținut, putând acomoda un număr mare de invitați, indiferent de aranjament.

  • WI-FI
  • Climatizare
  • Sistem audio
  • Ecran
  • Flipchart
  • Videoproiector
Vezi toate facilitățile

Capacitate

  • Sală de banchet600Oameni
  • Aranjament teatru800Oameni

Sala Poiana Parter

Parter
La parter poate fi amenajată o sală pentru conferințe, prezentări de companie, traininguri sau workshopuri. Include foaier cu spații pentru amenajare standuri, spatiu de networking, coffee break și servire a mesei.
Deschide galeria

Sala Poiana Etaj

Etaj 1
La etaj se găsește cea mai mare sală a Alpin Conference Center, ce poate fi amenajată pentru congrese, conferințe, prezentări de companie. Include foaier cu spații pentru amenajare standuri, spatiu de networking, coffee break și servire a mesei. Seara, sala devine ballroom pentru petreceri si cocktail-uri.
Deschide galeria

Spațiu expozițional

Etaj 1
Un hol foarte generos pentru amenajare standuri sponsori, folosit in special la organizarea de congrese, expoziții si evenimente foarte mari.
Deschide galeria

Logistică integrată pentru ambele spații, cu un flux de servire și catering impecabile, asigurate de restaurantele Alpin Conference Center. 

Mai multe beneficii

Tur virtual

Expoziții, congrese, conferințe

Sala Poiana Etaj este disponibilă pentru evenimente mari, de până la 800 de persoane, precum banchete, simpozioane, congrese, expoziții.

Catering evenimente

Alpin Conference Center oferă catering complet pentru evenimentele organizate in spațiile Poiana 1 și 2.

Descoperă

mai multe săli de evenimente

Tur virtual

Alpin Conference Center deține un număr mare de săli de evenimente corporate, din care poți alege în funcție de nevoile evenimentului tău.

TRIMITE O CERERE

Alege extra servicii

Ia legătura cu noi!